Erard Verzekeringen noodnummer

 
Deze jongen droomt weg van een betaalbare autoverzekering voor zijn toekomstige oldtimer

Troeven van de ERARD oldtimerverzekering

 
 
 
 

 

96€ voor uw oldtimer auto of moto
15€ per bijkomende oldtimer
Ba & Rechtsbijstand & Verzekeringstaksen inclusief
Zonder beperkingen in kilometers of rijtijden
Zelfde premie O-plaat en gewone nummerplaat

 

Unieke eigenschappen van de oldtimerverzekering

- Geen lidmaatschap van een club of federatie vereist.
- De verschillende hobbywagens kunnen tegelijk op de weg komen.
- Occasioneel woonwerkverkeer & ceremoniegebruik kan na melding verzekerd worden binnen het verzekeringstotaalpakket.

Troeven van Erard Verzekeringen nv

- Eén aanspreekpunt voor uw volledige verzekeringsdossier voertuigen / brand / familiale.
- Persoonlijke aanpak met mogelijkheid tot klantenbezoeken langs de baan.
- Eigen 24/24u noodnummer van kantoor.
- Sinds 1945 actief als onafhankelijk verzekeringsmakelaar en schadebeheerder.

Extra troeven van de verzekeringspolis

- Geen verschil in premie voor oldtimer met O-plaat of oldtimer met gewone nummerplaat.
- Passagiers en inzittenden zijn standaard mee verzekerd.
- Dekking in alle Europese landen vermeld op de groene verzekeringskaart.
- Geen beperking van andere toevallige of sporadische bestuurders.
- Geen rijtijdenbeperking ( m.a.w. zowel overdag als 's nachts verzekeringsdekking ).
- Vrije keuze van hersteller.
- Geen kilometerbeperking.
- Oplossing op maat voor jonge bestuurders mogelijk.
- Oplossing op maat voor tuning en Kitcar mogelijk.
- Rechtstreeks bij een professioneel verzekeringsmakelaar, niet via een oldtimerclub.
- Mét joker na ongeval in fout, zodat de premie niet stijgt door het ongeval.

 - U hoeft niet te verklaren dat u de oldtimer enkel zal gebruiken voor hobby, plezier, oldtimerevents, ... . U krijgt m.a.w. een polis zonder beperkingen en géén beperkte verzekeringspolis zoals vaak te vinden is in België. Vele oldtimer rijders hebben een oldtimer verzekeringspolis waarmee ze nooit naar het werk mee mogen rijden, waarbij er géén dekking is voor het doen van boodschappen en het bijvoorbeeld niet toegelaten is om kinderen naar school te brengen. Dergelijke beperkingen zal u niet terugvinden in deze ERARD oldtimerverzekering !

- … en andere voordelen welke mogelijk gemaakt zijn door bundeling in het ERARD totaalpakket

de beste oldtimerverzekering bij Erard Verzekeringen nv

Voorwaarden om van deze kortingstarieven te kunnen genieten

- We spreken steeds over één verzekeringstotaalpakket voor het gezin bestaande uit dagelijkse wagen, brand, familiale, ... . Telkens op maat.
- Er moet een gunstig schadeverleden zijn, zoals ongevallen in fout, bonus-malus, veroordelingen wegens dronkenschap, ... .
- Elk dossier wordt individueel opgebouwd en kan specifieke voorwaarden hebben. Het is de verzekeringsmaatschappij zelf welke de beslissing neemt over de premie en de aanvaarding van het dossier neemt.

Verzekeringen blijven maatwerk

Het is niet mogelijk om alle verzekeringspremies en voorwaarden in een website als deze te vermelden. We kunnen slechts enkele voorbeelden en richttarieven geven, want elk verzekeringsdossier is verschillend.

Nodig ons vrijblijvend uit voor een gesprek en wij zien na welke optimalisatie er voor uw eigen dossier mogelijk is. Tenslotte is elk dossier anders en dienen wij, als uw makelaar, de beste oplossing voor u te zoeken. Wij maken graag tijd voor uw dossier ! Probeer alle huidige verzekeringspolissen en laatst betaalde verzekeringsfacturen klaar te leggen, dan overlopen we samen de mogelijkheden om uw verzekeringsdossier te verbeteren op vlak van prijs én kwaliteit.  Want beide zijn belangrijk.

 

Hebt u interesse in een samenwerking met ons kantoor ? Een offerte op maat gewenst ? Vragen of opmerkingen ? Neem dan per telefoon of e-mail contact op, zodat we verder kunnen afspreken en uw verzekeringsdossier van A tot Z kunnen begeleiden. 

 

- VAAK GESTELDE VRAGEN -

Erard maakt de link tussen een hobbywagen en de brandverzekering. Zal de brandverzekering dan niet in premie stijgen ?

Nee, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar werken we voor bijna alle Belgische verzekeringsmaatschappijen. Dit wil zeggen dat we vele polissen kunnen overnemen volgens de huidige premie en voorwaarden. Dat zal dus steeds ook het uitgangspunt zijn. Maar heel vaak is er ook een extra premiekorting of een verbetering van de polis mogelijk.

Soms komt aan het licht dat de huidige polis helemaal niet correct of voldoende is. Het gebeurt wel vaker dat een woning véél te laag verzekerd is en dat er bij brand een veel te laag bedrag uitgekeerd zou worden. Het is dus steeds leerrijk om uw huidige polissen te laten nazien. Dit doen we graag bij de overgang naar ons kantoor. Dan plannen we meestal ook een bezoek bij u thuis, zodat we een goed beeld van de te verzekeren woonst hebben.

Bij mijn huidige maatschappij heb ik een joker na ongeval en geniet ik van een lage bonusmalus graad. Verlies ik deze voordelen bij de overgang naar Erard ?

Nee, we nemen die voordelen gewoon over. Zo doet u als klant géén nadeel door de overgang naar ons kantoor. Meteen kan u ook genieten van een nieuwe optimalisatie van uw verzekeringspolis. Want soms kan de verplaatsing naar een andere maatschappij veel voordeel opleveren. Dit moet dossier per dossier besproken worden en is één van onze taken als onafhankelijk makelaar. We kennen alle Belgische verzekeraars en adviseren u graag rond de verschillen tussen die maatschappijen. Zo helpen we u met de beste keuze voor uw specifieke verzekeringsdossier.

Ik wens enkel mijn wagens bij Erard te verzekeren. Geen brandverzekering. Kan dit ?

Inderdaad, dat is mogelijk. Maar dan hebt u géén recht op de maximale kortingen en is er eveneens géén totaalklant-service mogelijk. Een bezoek aan huis zal bijvoorbeeld niet mogelijk zijn. We raden dergelijke oplossing voor uw verzekeringsdossier echter af. Het is beter als klant om te kiezen voor één aanspreekpunt op vlak van uw verzekeringen. U kan er enkel voordeel mee doen, want geniet dan van lagere premies en een betere service. En niet te vergeten, dan heeft uw verzekeringsmakelaar een vollediger beeld op uw dossier. Tenslotte zijn verzekeringen niet enkel losstaande producten, maar ook een bescherming van uw gezin. Daarvoor is een volledige behoeften-analyse nodig en zal er meer ter sprake komen dan prijs alleen. We maken namelijk een volledige analyse en passen het verzekeringsdossier aan volgens wat echt nodig is. Dit kan enkel voor totaalklanten.

Positieve ervaring met de Erard oldtimerverzekering

 

Uniek in België : De ERARD hobbytimerverzekering !

Hebt u al gehoord van de speciale Erard verzekering voor hobbytimers ?
Wagens zoals BMW Z3, Mazda MX5, Porsche 993, Ferrari 360, Lotus Elise, Mercedes SL, Aston Martin DB7, ... welke nog géén 25 jaar oud zijn, en dus nog géén oldtimer zijn, kunnen voor een jaarpremie BA van 205 euro verzekerd worden. Zonder beperkingen van kilometers, rijtijden, ... .

Hobbytimer aan 200 euro bijvoorbeeld bmw , maserati , porsche

Contact info

ERARD Verzekeringen nv
Nieuwe Kalsijde 5 b
8920 Langemark

Tel 057/48.57.57
Fax 057/48.71.51
E-mail info@erard.org

FSMA 13591

(Klik hier voor wegenkaart)

Development by Faromedia

  Brocom Fvf kwaliteitslabel voor Erard