Erard Verzekeringen noodnummer

 
Brandweer en ziekenwagen zijn aanwezig op plaats van ongeval, net als de makelaar ERARD Verzekeringen nv

Uw oldtimers en hobbywagens mee tegen brand verzekerd

 
 
 
 

Uw thuis : u hebt er veel tijd en geld in geïnvesteerd. En op een dag vat de frietketel vuur, de bliksem valt in, een kaars valt om en alles gaat in rook op … Misschien ook de hobbywagen(s) ???? Tot op heden kon waarschijnlijk geen enkele brandverzekering hier een aangepast antwoord op bieden. De waarde van de gestalde voertuigen was steeds punt van discussie. Daarom namen wij het initiatief een unieke formule te ontwikkelen.

 

« Uw oldtimers mee tegen brand verzekerd volgens vooraf geschatte waarde »

 

Dit is een uitbreiding op de gekende basisdekkingen van de brandpolis, zoals brand, ontploffing, implosie, rook en roet, bliksem, kortsluiting, storm, hagel, sneeuw- en ijsdruk, schade door water en minerale olie, glasbreuk, botsing, vandalisme en kwaad opzet, … .

In samenwerking met toonaangevende maatschappijen kunnen de Erard brandverzekeringen uitgebreid worden met de waarde van de gestalde oldtimers.

Iedereen verzekert zijn woning en zijn inboedel tegen brand en aanverwante gevaren. Maar wie denkt er aan de gestalde voertuigen? Laat staan de hobbytimers en oldtimers?

Laten we ook even de medaille omdraaien: Welke verzekeringsmaatschappij kan op een correcte manier de gestalde hobbytimers verzekeren? Is het daarom dat ze er niet over spreken?

 

Om tegemoet te komen aan deze tekorten in een klassieke brandverzekering, biedt Erard een product aan dat de gestalde voertuigen correct tegen brand verzekert.

 

1. Eerst leggen we samen het verzekerd kapitaal vast. 

Bijvoorbeeld 45.000 euro voor uw Porsche 993 4S 1996 & 25.000 euro voor uw Triumph TR3 1959.

Dit wil zeggen dat u bij schade voor die bedragen verzekerd bent.

Dus geen forfait per voertuig, of géén oud ijzer waarde, maar een zwart op wit vast bedrag.

 

2. Op basis van die gekozen kapitalen, wordt er een uitbreiding bij de brandverzekering gevoegd. Deze brengt slechts een kleine bijpremie met zich mee. 

 

Meteen kan er van de gelegenheid gebruik gemaakt worden om na te gaan of de andere verzekerde bedragen voldoende actueel en toereikend zijn in de huidige brandverzekeringspolis. Vele woningen zijn immers niet correct of té laag verzekerd. In sommige brandverzekeringen staat zelfs helemaal géén verzekerd bedrag ?! Er staat enkel een verwijzing naar het aantal plaatsen. Maar hoe groot zijn deze ? Hoe zijn ze afgewerkt ? … Het is belangrijk dat dit allemaal in orde is. Gebouw, inhoud, gestalde voertuigen, …, we overlopen graag de verzekerde kapitalen met u om tot een optimalisatie te komen. 

 

We sluiten af met een weetje :

- Indien er nog een hypothecaire lening voor de woning loopt, dan biedt het contract de mogelijkheid om de leningsverstrekker erin op te laten nemen. Dit is kosteloos en zorgt ervoor dat u geen problemen met de bank krijgt (bv verhoging van de rentevoet). Het hebben van een woonkrediet, is dus géén reden om uw brandverzekering niet op punt te zetten.

 

Volkswagen Kever vernielt door brand. Hopelijk is de oldtimer kever mee verzekerd in de brandverzekering als gestald voertuig ?
Oldtimer bromfiets vernield door brand. Hopelijk is de bromfiets mee verzekerd in de brandverzekering als gestald voertuig ?
Houten garage brandt uit. Hopelijk zijn ook de gestalde voertuigen mee tegen brand verzekerd ?
Oldtimer Ford getroffen door brand in garage. Hopelijk is deze Ford mee verzekerd in de brandverzekering als gestald voertuig ?
Zo ziet het interieur van een Volkswagen Golf eruit na brand in de garage.
 

Uniek in België : De ERARD hobbytimerverzekering !

Hebt u al gehoord van de speciale Erard verzekering voor hobbytimers ?
Wagens zoals BMW Z3, Mazda MX5, Porsche 993, Ferrari 360, Lotus Elise, Mercedes SL, Aston Martin DB7, ... welke nog géén 25 jaar oud zijn, en dus nog géén oldtimer zijn, kunnen voor een jaarpremie BA van 205 euro verzekerd worden. Zonder beperkingen van kilometers, rijtijden, ... .

Hobbytimer aan 200 euro bijvoorbeeld bmw , maserati , porsche

Contact info

ERARD Verzekeringen nv
Nieuwe Kalsijde 5 b
8920 Langemark

Tel 057/48.57.57
Fax 057/48.71.51
E-mail info@erard.org

FSMA 13591

(Klik hier voor wegenkaart)

Development by Faromedia

  Brocom Fvf kwaliteitslabel voor Erard